Joan Güell, 198 08028 Barcelona

Mn. Joan-Torres

Mn. Juan-Torres havia nascut  a la ciutat de Barcelona el dia 7 de juliol de l’any 1934. Ingressà en el Seminari de Barcelona i rebé l’ordenació sacerdotal el 18 de setembre de 1960 a la Basílica de Sant Josep Oriol de Barcelona.

Va ser nomenat vicari de les parròquies de la Santíssima Trinitat de Vilafranca del Penedès (1961) i de Santa Agnès de Barcelona (1965). L’any 1971 va ser nomenat regent de la parròquia de Santa Engràcia de Montcada i Reixach, càrrec que compaginà en diversos moments amb els d’encarregat i rector de Sant Joan Baptista i adscrit a Santa Maria, ambdues de Montcada i Reixach, i també adscrit  a Sant Pere de Reixach. Fou el cap de l’equip sacerdotal que va tenir la cura pastoral de Montcada i de Sant Pere de Reixac.

Juntament amb aquests càrrecs va ser nomenat també consiliari diocesà de Cursets de Cristiandat l’any 1968 i arxiprest de Montcada l’any 1975.

Amb la creació de la diòcesi de Terrassa el 15 de juny de 2004 hi quedà incardinat. En jubilar-se passà a residir primerament a Sant Pere de Reixach i posteriorment a la Residència Sacerdotal Sant Josep Oriol. Darrerament tenia la mobilitat molt disminuïda i tenia que desplaçar-se en cadira de rodes.