Joan Güell, 198 08028 Barcelona

Omella

El nou arquebisbe de Barcelona visita la Residència de Sant Josep Oriol

 

            El dimarts dia 29 de desembre, el nou arquerbisbe de Barcelona, Mons. Joan Josep Omella, ha fet la seva primera visita a la Residència Sacerdotal de Sant Josep Oriol, que acull més de seixanta sacerdots jubilats de les diócesis de Barcelona, Sant Feliu de Llobregat i Terrassa.

            Ha arribat a la Residència acompanyat del bisbe auxiliar, Mons. Sebastià Taltavull, i ha estat rebut pel cardenal Lluís Martínez Sistach, que viu a la Residència des del passat dia de Sant Esteve. Després de pregar uns moments a la capella de la Residència, el nou arquebisbe de Barcelona hacompartit el dinar amb els residents. En el moment de beneÏr la taula ha demanat que “Déu beneeixi aquests aliments i també la nostra fraternitat”.

            Al final del dinar, en unes breus praules, ha dit: “Gràcies per la vostra acollida en aquesta casa sacerdotal, en la que veig que hi ha persones molt venerables. Gràcies pel treball que heu fet i pel que encara continueu fent. Perquè, a més del treball pastoral a les  parròquies, també té molt de valor el que podeu fer ara aquí, pregant al Senyor per l’Església, pel món i per les necessitats de tots, i especialment pels més pobres. Moltes gràcies a tots!”

            També ha saludat la comunitat de quatre religioses, de la congregació de les Hospitalàries de la Santa Creu, que tenen cura de la Residència, una de les quals nasqué a les terres de la Rioja, l’anterior diòcesi de l’arquebisbe Omella.