Traspàs de Mn. Vicenç Royo Milán

0
179

Us informem del traspàs de Mn. Vicenç Royo Milán, Prevere de l’Església de Tortosa i resident a Sant Feliu de Llobregat des de 1978, que ha exercit com a capellà de la Residència del Carme de les Carmelites de Sant Josep i a la Catedral-Parròquia de Sant Llorenç de Sant Feliu de Llobregat.

Va morir ahir, diumenge 16 de febrer de 2020, a l’edat de 79 anys, confortat amb els sagraments de l’Església.

Les exèquies, presidides pel bisbe Agustí, tindran lloc dimarts, dia 18 de febrer de 2020, a les 11.00 h., a la Catedral-Parròquia de Sant Llorenç de Sant Feliu de Llobregat.

El fèretre restarà exposat al Tanatori de Sant Feliu de Llobregat (Carrer del Pla, 168), avui dilluns, dia 17 de febrer, a partir de les 10.00 h. i fins les 21.00 h.

Units en la pregària, encomanem-lo a la misericòrdia de Déu.

************

BIOGRAFIA I MINISTERI DE MN. VICENÇ ROYO MILÁN

Mn. Vicenç Royo Milán va néixer a Benicarló (Castelló de la Plana), Bisbat de Tortosa, el dia 13 de juliol de 1940. Fill de Bernabé i Manuela. Va realitzar els estudis eclesiàstics entre els anys 1952 i 1964 al Seminari de Tortosaon va ser ordenat de diaca, el 28 d’octubre de 1963, i de prevere, el 28 de juny de 1964, de mans de Mons. Manuel Moll i Salord, Bisbe de Tortosa.

A l’Arquebisbat de Tarragona va ser nomenat vicari de la Parròquia de Santa Bàrbara, de Santa Bàrbara (Tarragona), el 28 de juny de 1964; rector de la Parròquia de Sant Bartomeu del Prat de Comte (Tarragona), l’1 d’agost de 1966 i rector de la Parròquia de la Transfiguració de Godall (Tarragona), l’1 d’octubre de 1972 fins l’any 1978 quan, per motius de salut, es va traslladar a Sant Feliu de Llobregat, residint a la Residència del Carme on ha viscut fins la seva mort amb la cura i companyia de les germanes Carmelites de Sant Josep.

Al Bisbat de Sant Feliu de Llobregat ha exercit com a capellà de la Residència del Carme de les germanes Carmelites de Sant Josep, col·laborant a la Catedral-Parròquia de Sant Llorenç, especialment en la Pastoral de la salut i altres àmbits pastorals com en grups de formació bíblica, adoració nocturna i dedicació al ministeri de la confessió i direcció espiritual, com també col·laborant amb altres parròquies de l’Arxiprestat de Sant Feliu de Llobregat.

Origen del contingut