LA NOSTRA DIÒCESI FELICITA AL SEU BISBE JOSEP ÀNGEL SAIZ MENESES

0
167

LA NOSTRA DIÒCESI FELICITA AL SEU BISBE JOSEP ÀNGEL SAIZ MENESES La diòcesi de Terrassa felicita el seu pare i pastor amb motiu de la seva onomàstica i l’encomana en la seva pregària perquè continuï essent, a semblança de Sant Josep, el pastor sol·lícit que vetlla pel poble a ell confiat a tot moment i situació. Moltes felicitats Sr. Bisbe! https://www.bisbatdeterrassa.org/ca/actualitat/noticies/felicitacio-al-bisbe-josep-angel-saiz-meneses-el-nostre-bisbe https://www.bisbatdeterrassa.org/ca/actualitat/noticies/felicitacio-al-bisbe-josep-angel-saiz-meneses-el-nostre-bisbe/@@download/image/20200319Bisbeimare.png

19-03-2020

LA NOSTRA DIÒCESI FELICITA AL SEU BISBE JOSEP ÀNGEL SAIZ MENESES

La diòcesi de Terrassa felicita el seu pare i pastor amb motiu de la seva onomàstica i l’encomana en la seva pregària perquè continuï essent, a semblança de Sant Josep, el pastor sol·lícit que vetlla pel poble a ell confiat a tot moment i situació. Moltes felicitats Sr. Bisbe!

Origen del contingut