Presentació de la campanya «Àfrica és l’horitzó» a la parròquia de Sant Pau de Badalona

0
35

Els fons obtinguts es destinessin a la recaptació solidària en benefici de les persones afectades per l’incendi de la nau al barri del Gorg

Fotografia: Peça de la col·lecció Cayucos

El dimecres 14 d’abril a les 19 h es presentarà, a la parròquia de Sant Pau de Badalona, la campanya solidària «Àfrica és l’horitzó». L’acte serà en benefici de les persones afectades per l’incendi de la nau al barri del Gorg.  En total, són 150 escultures en 6 models diferents de cayucos que ja s’estan venent (fins al moment, gairebé una tercera part). Aquestes permetran recollir fons econòmics (s’estima uns 5.500 €) per tal de possibilitar un projecte d’inserció sociolaboral de membres d’aquest col·lectiu.

Acte de presentació

En l’acte participaran l’autor de les escultures en fusta, Ibrahima Seydi, un representant del col·lectiu de l’assentament irregular, Mustafa Jarju, i l’advocat Albert Parés, president de l’Associació Noves Vies. Aquestes intervencions s’acompanyaran amb l’actuació musical del grup Almas Kemadas i del cantautor badaloní Lluís Platero, juntament amb algunes danses senegaleses.

Donades les restriccions d’aforament per la pandèmia, l’acte serà retransmès en streaming a través de l’adreça: rtmp://a.rtmp.youtube.com/live2.

A la parròquia de Sant Pau també es podran veure i adquirir les escultures i les persones que l’hagin reservat a través del formulari també la podran retirar. Així mateix, les escultures també estan exposades permanentment a les parròquies de Sant Josep, Santa Maria i els Pares Carmelites i, a banda, durant el cap de setmana del 10-11 d’abril es podran veure també a les parròquies de l’Arxiprestat Badalona Nord.

Suport i entitats

Aquesta acció està impulsada des de Justícia i Pau de Badalona amb el propòsit de sensibilitzar la ciutadania i recollir fons econòmics. També s’han implicat les Càritas parroquials de Sant Josep i de Santa Maria, la Comunitat dels Pares Carmelites, la Fundació Llegat Roca i Pi, el monestir de Sant Jeroni de la Murtra, Conreu Sereny, Stop Mare Mortum, l’Associació Noves Vies i el propi Arxiprestat.

Més informació:

 Formulari per reservar les escultures: https://forms.gle/sp42gfBZBSHYkmnw5

T’ha agradat aquest contingut? Subscriu-te al nostre butlletí electrònic. Cada setmana, l’actualitat de l’Església diocesana al teu correu.

Origen del contingut