Relleu a la secretaria general de la Conferència Episcopal Tarraconense

0
37

El bisbe auxiliar de Barcelona Mons. Sergi Gordo pren el relleu en el càrrec que l’arquebisbe d’Urgell, Mons. Joan-Enric Vives, exercia des de 1997

El dia 13 d’abril de 2021 els bisbes de la Conferència Episcopal Tarraconense (CET) en la seva reunió ordinària han elegit el bisbe auxiliar de Barcelona Mons. Sergi Gordo nou secretari general, prenent el relleu en el càrrec de l’arquebisbe d’Urgell, Mons. Joan-Enric Vives, que el venia exercint des de 1997.

Mons. Sergi Gordo (Barcelona, 1967) és bisbe titular de Cene i auxiliar de Barcelona des de l’any 2017. És llicenciat en Filosofia per la Universitat Ramon Llull. Fou vicari parroquial a Vilafranca del Penedès, formador del Seminari Menor, professor de Filosofia i també secretari general i canceller de l’Arxidiòcesi de Barcelona.

T’ha agradat aquest contingut? Subscriu-te al nostre butlletí electrònic. Cada setmana, l’actualitat de l’Església diocesana al teu correu.

Origen del contingut